… farvel glasskål til 999 kroner …

KitchenAid laver jo den her fine glasskål til deres røremaskine, – og jeg var så heldig at få den i fødselsdagsgave … YAY!!!

Man kan nogle gange få den på tilbud til 500 kroner, men normalprisen er 999 kroner. Jeg fik den 29. december 2015 og for dem der har fulgt med, så flyttede vi i hus 1. december 2015, med en ovn der ikke virker optimalt, så jeg har jo faktisk ikke rigtig fået bagt … Faktisk blev det kun til 1 enkelt gang bagning med min fine nye glasskål (hvor så kagen ikke blev ordentligt bagt, pga. ovnen, haha) …

Da jeg så igen vil forsøge at bage … faktisk 10 måneder efter … opdager jeg at der sidder et lille bitte skår INDE i glasset. Man kan altså ikke mærke det udefra … Jeg har sat skålen fast i røremaskinen, – så jeg vil lige dreje den ud igen, så jeg kan se hvad det nu er for noget …

Det resulterede så i det her …

En total ødelagt skål og bunden der sidder fast i min røremaskine!!! ARGH!!!

Min kære far, som jeg fik gaven af, har ikke gemt kvitteringen (DOH!) … og han har så lige akkurat den dag valgt at betale med kontant i stedet for dankort … (DOH! x2) … Så der er jo egentlig ikke så meget at gøre … men for hæwlede hvor er det ærgerligt!!!!!

Jeg kontaktede alligevel KitchenAid for at høre hvad dælen man skulle gøre – men nej … Ingen kvittering – ingen kage … 🙁 ØV!

Min farmand (ja ja, jeg er 31, men han er stadig min farmand) vil nu forsøge at gå ned i butikken og få dem til at lede efter en kvittering, haha … Det er jo også kun næsten 1 år siden han købte den … Men for hæwlede altså .. Det er sgu da dyrt for sådan en glasskål …

Har I andre oplevet lignende problemer? For jeg synes ærlig talt det er for dårligt …

Anyway … Pointen er … Alle indlæg om kagebagning … er på standby! haha … Foooor min anden skål ved jeg ikke lige hvor er … #KitchenAidGate #KitchenAidFail (hvis bare hashtags virkede her)

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *