Har I prøvet addwish?

Jeg er ved at have fået hele familien med på den her vogn og jeg synes altså det er genialt …

Det er en app (men man kan også bruge det via computeren) hvor man kan oprette en eller flere ønskesedler og så kan venner og familie følge ens ønskeseddel …
Det smarte er så at de kan “reservere” et af mine ønsker og så kan alle der følger ønskesedlen se at den gave er “taget”, – jeg kan selvfølgelig ikke selv se om der er noget der er reserveret.
Synes virkelig det er fantastisk og man undgår total at få noget dobbelt – YAY! 🙂

Det smarte er også at man, hvis man f.eks. står i en butik, lige hurtigt kan tage et billede af det man ønsker sig på farten … Kender I ikke det med at man aldrig kan komme på nogen ønsker når man pludselig skal sætte sig ned og skrive en liste? Nu er det nemmere at gøre det lige når man ser ønsket!

Det er ikke et krav at andre downloader app’en for at kunne se ønskerne, men man skal have oprettet en bruger for at kunne reservere – så det er bare at få hele familien overtalt 🙂

Sidst men ikke mindst!
Så samarbejder en del hjemmesider med addwish, hvilket vil sige, at når du er inde på hjemmesiderne, så kan du direkte trykke “tilføj til addwish” når du er inde på en hjemmeside … SMART!
Det gør også at man kan sætte addwish til at fortælle dig, via en e-mail, hvis det du har på din ønskeseddel pludselig bliver sat ned!!!! VIGTIG DETALJE!!!
addwish fungerer blandt andet ved Pixizoo

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *