… Jeg har forladt Bloggers Delight …

Kuffert

Hej med jer 🙂

Ja overskriften siger det hele – bloggen ligger nu ikke længere hos Bloggers Delight.

Det er faktisk ikke noget I så meget kommer til at mærke til, andet end at sidens design nu har ændret sig markant (til det bedre synes jeg!) og det er faktisk en tanke jeg har gået og tumlet med længe…
Det er ikke fordi jeg var ked af at have min blog hos Bloggers Delight, der var bare alt for mange begrænsninger. Jeg kunne derfor ikke lave bloggen som jeg ville, med de funktioner jeg gerne ville have, – så derfor måtte vores veje skilles 

Bloggers Delight har ellers altid været super gode til at hjælpe når der har været problemer, men det skete bare for tit at der var nedbrud og så var der som sagt ikke de funktioner jeg skulle bruge.
Hos BD kører man nemlig under nogle specifikke temaer og så kan man egentlig ikke bevæge sig meget mere uden for dem …Lige inden jeg valgte at tage springet, blev jeg også kontaktet af Bloggers Point via e-mail, da de gerne ville have min blog over hos dem (ja det er en runde-besked de sender rundt til alle mulige og jeg har dem svært mistænkt for at følge med på BD’s support-facebookside – fordi de fangede mig da jeg var lidt irritabel over endnu et nedbrud).

I e-mailen skrev de blandt andet:
“Jeg skriver fra blognetværket Bloggers Point, da vi har lagt mærke til din blog hos Bloggers Delight, og synes den er ret fed og har nogle interessante indlæg. Din blog har potentiale til at vokse, men vi mener ikke at platformen du blogger ved (Bloggers Delight) gør det meget bedre for bloggen, på grund af deres forældede design, manglende muligheder og reklamer over det hele”.

Ja det er godt med jer, ha  Jeg skrev dog tilbage til dem alligevel for at høre om de så kunne tilbyde de funktioner jeg manglede hos BD, men niksen … det kunne de heller ikke (det er blandt andet det at kunne lave interaktive collager). Det var dog et kolossalt plus at der ikke ville være nogen reklamer hos Bloggers Point … men det kunne jeg jo også få ved at blive selvstændig … Hvilket jeg er NU

DERFOR HAR JEG NU bevæget mig ud i den store fagre WordPress verden, hvor jeg kan lege med alle de forskellige plugins jeg vil og det håber jeg, kommer jer til gode.

Min intention er klart, at bloggen skal blive en del nemmere at navigere rundt på … MEN HVIS I sidder derude og synes der er noget der ikke fungerer, – så efterlad mig MEGET gerne en kommentar. Det her er en proces, hvor jeg prøver nogle ting af, nogle ting fungerer, andre gør formentlig ikke

Håber I synes om det …

Mvh.
UnderskriftIndlæg

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *