Boble-masker OG Popcorn masker :-)

Jeg har valgt ikke at lave billeder trin for trin – fordi jeg synes at videoen viser det rigtigt godt. HVIS du får brug for mere hjælp, så skriv endelig en kommentar – så skal jeg forsøge at hjælpe 🙂

Boble-masker: Man kan lave boblerne lige så store som man vil (og som der er plads til i masken), men  de fleste opskrifter jeg har set er normalen at man har 5 løkker på nålen før man trækker garnet igennem dem alle …
Farveskift med boblemasker kan du se HER

Der er VILD forvirring rundt omkring. Mange tror nemlig at en boblemaske og en popcornmaske er det samme … Deeeet er det så åbenbart ikke … De ligner godt nok hinanden meget, men det er ikke de samme …

Se de forskellige masker her:

Første video viser hvordan man laver en boblemaske:

Anden video viser hvordan man laver en popcornmaske:

Opskriften på hjertet kan du finde nederst i indlægget om “Terningen der rasler” 😉

Relaterede indlæg

2 Comments on “Boble-masker OG Popcorn masker :-)

  1. Det var da super dejligt at høre 🙂
    Har ikke selv hæklet voldsomt længe – så hver gang jeg finder brugbare tips eller lærer noget nyt, lægger jeg det herind 🙂
    Siden er stadig under opbygning, men det er ikke altid helt nemt at finde tiden til det 🙂

  2. Jeg tog den nemme vej og lavede fastmaskerne i samme farve som boblen, undtagen i den sidste der skiftede jeg tilbage til grundfarven 😀
    Bliver lige nødt til at putte din blog ind i mine farvoritter for der er mange ting og super nemme billedeguides – hurra for jer der gider bruge tiden på at hjælpe os stakler, der skal hjælpes meget 😀 (y)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *