U.F.O

Måske du har set det i diverse hækle-grupper på facebook, måske er det første gang du hører udtrykket… MEN jeg har en helt kasse fuld !!
Det er de UFærdige Objekter 😉 

Jeg ved jeg ikke er alene … Man hækler og hækler derud af, men når det kommer til at skulle til at samle f.eks. en bamse såååå kan det godt lige vente FORDI der er jo liiiiige den her anden bamse man kunne starte på, som bare er SUPER sød, right?

Et af mine projekter har dog været en UFO af de helt store. Der er tale om mit ene babytæppe, – det med de bølgede striber. Jeg var næsten færdig, som i jeg manglede måske 2 striber, da jeg liiiige ville klippe en tråd væk der stak ud. Tråd der stikker ud tænker du, pas nu på Mai … JA TAK! Jeg kom da liiiiige til at klippe garnet over og så var der ellers bare optrævling gange 1000 – DET KUNNE IKKE REDDES  …

Tæppet lå så lige næsten 11 måneder i den kasse der og hæklenålene faktisk også … Men NU er det altså færdigt og du kan se det og opskriften lige her eller bare ved at trykke på billedet øverst 🙂

Skriv meget gerne en kommentar og fortæl om dine UFO’er eller måske et uheld med et af dine projekter ??  (der er jeg vel ikke alene, er jeg?)
Hvis du er vild og vovet, så deler du et billede af dit uheld med mig (og alle andre 😉 )

Med venlig hilsen

UnderskriftIndlæg

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *